Actueel

Het Open Huis is inmiddels achter de rug en we kunnen heel tevreden terug kijken op deze ochtend. Er waren veel nieuwe ouders en we hebben ook diverse nieuwe gezinnen die zich hebben ingeschreven voor onze school. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee!
We zijn al geruime tijd bezig met het schrijven van het nieuwe schoolplan voor de periode 2019-2023. Eind van dit schooljaar hopen we dit aan de ouders te kunnen presenteren. Door het nieuwe schoolplan zijn we ook tot het inzicht gekomen dat we graag willen werken aan een nieuwe uitstraling van de school. Er is een nieuw logo ontworpen, er zijn nieuwe doeken geprint voor de buitenkant van school. Ook is inmiddels de opdracht gegeven aan "Topic" uit Wierden om een nieuwe website te ontwerpen. De eerste resultaten gaat u binnenkort wel zien!
In de klassen zijn alle Cito LVS toetsen afgenomen en worden binnenkort de eerste rapporten aan de kinderen meegegeven. Het is een drukke tijd geweest voor de kinderen en leerkrachten. Gelukkig hebben we over zo'n anderhalve week de voorjaarsvakantie. Het team wenst iedereen een heel fijne vakantie.